Tuotteet yrityksille

Yli 25 vuoden ja 200 asiakasorganisaation kokemuksella osaamme kertoa, miten hyvä maine ja vahva brändi luodaan. Ja ennen kaikkea, miten asiakkaat saadaan tyytyväisiksi jotta he ostavat teiltä uudestaan ja uudestaan – ilman suuria markkinointi- ja myyntikuluja.

Me sanomme konstailemattomasti, missä ovat yrityksesi asiakaskokemuksen kehittämiskohteet sekä tuotamme ratkaisut selkeästi ja ilman piilokuluja tai loputtomiin konsulttipäiviin sitoutumista.

Autamme yritystäsi myymään enemmän modernissa digitaalisessa toimintaympäristössä.

Autamme seuraavissa tarpeissa:

  • asiakasymmärryksen parantaminen
  • vahvan yrityskuvan ja brändin rakentaminen
  • ylivoimaisen ja erottuvan tuotekuvan rakentaminen
  • erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen
  • viestinnän ja markkinoinnin tehon varmistaminen
  • yrityksen sisäisen viestinnän ja tiedonhallinnan virittäminen huippukuntoon: kustannukset laskevat ja laatu paranee

Ratkaisemme tarpeenne kokonaisvaltaisella otteella. Työkaluinamme ovat mm. tutkimukset, asiakashaastattelut, konsultointi ja koulutus sekä erilaisten strategioiden laatiminen ja implementointi. Kehitystyötä tukevat tuottamamme asianmukaiset tietojärjestelmäpalvelut, ja saatte pääsyn Impacter-maineenhallintajärjestelmään.

Asiakkaitamme ovat mm. S-ryhmä, LähiTapiola, DNA, Airpro, Vapo, Valio, Koiviston Auto, YIT, Esperi.

Tuotteet valtionhallinnolle

Valtionhallinnolle tuotamme mm. sidosryhmä- ja mainetutkimuksia sekä julkisuusseurantaa (aiemmin mm. Hansel-puitesopimuksella). Asiakkainamme mm. Veikkaus, Rajavartiolaitos, Verohallinto, ELY-keskukset, Rikosseuraamuslaitos ,THL,  Maa- ja metsätalousministeriö, oikeusministeriön alaisia virastoja.

Tuotteet järjestöille

Tuotamme järjestöille mm. sidosryhmä- ja mainetutkimuksia sekä viestintäjärjestelmän vaikuttavuustutkimuksia.  Asiakkainamme mm. Metsäteollisuus ry, STTK, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK, Sotaveteraaniliitto, JHL, Ohjelmistoyrittäjät, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Talentia, RAKLI.